Întrebări și răspunsuri

1. De ce serviciile Rubrica.ro sunt oferite GRATUIT ?

Pentru că noi credem în servicii web gratuite de calitate, fără compromisuri în ceea ce priveşte utilizabilitatea.

Întreaga platformă Rubrica.ro, începând de la serverele de aplicaţii şi până la sistemul de management al conţinutului este bazată pe software gratuit şi sursă deschisă.

Proiectul Rubrica.ro se înscrie în strategia Saxum Petri de promovare a FL/OSS (Free Libre and open source software).

În ceea ce priveşte costurile de operare, acestea NU vor fi transferate către utilizatorii Rubrica.ro. Serviciile noastre vor respecta angajamentul nr. 1 din Termenii şi condiţiile Rubrica.ro.

 

2. De ce trebuie creat un cont pentru a putea adăuga o înregistrare în Index agenți economici?

Crearea unui cont este necesară pentru a putea asocia datele introduse unui nume de utilizator, cu scopul de a vă oferi posibilitatea să efectuați modificări asupra conținutului înregistrărior dumneavoastră. Vă puteți înscrie gratuit, efectuând clic aici.

 

3. Adresele de e-mail sunt afișate online. Sunt protejat împotriva spam-ului?

Toate adresele de e-mail din website-ul Rubrica.ro sunt protejate împotriva copierii automate de către roboți si motoare de SPAM.

Vă puteți convinge de acest fapt, analizând sursa paginilor web. Veți putea observa că acestea nu conțin adrese de e-mail. Sursa unei pagini web poate fi accesată efectuând clic dreapta pe pagină și alegând "View Page Source".

 

4. Cum pot actualiza o înregistrare în Index Agenți Economici?

Vă autentificați cu numele de utilizator și parola alese la înregistrare, apoi din meniul 'Administrare', efectuați clic pe tabul 'Index Agenți economici' și alegeți opțiunea de 'Editare'.


end faq

Întrebări și răspunsuri