Caută  
 
Index agenţi economici


Tipocart

  0

SC. Tipocart srl
Sos. Alexandriei 16 Bucuresti Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza http://www.tipocart.ro

Persoana de contact: Avram Jan
Telefon: 0722737832
Fax: 0214238283SC.Tipocart srl a fost infiintata in anul 1992 ca societate cu raspundere limitata ca alternativa la Lg. 16/1996, respectiv Lg. Arhivelor Nationale.si are ca obiect de activitate, Servicii de Arhivare si Servicii conexe acestei activitati. Dispune de un personal bine calificat si de o profesionalitate ridicata, si care raspund celor mai exigente cereri in domeniul  arhivisticii.

Personalul nostru raspunde in fata beneficiarilor nostri cu practica si profesionalismul acumulat in decursul celor douazecide ani de experienta si, acum o inpartasesc tuturor detinatorilor de fond arhivistic.

Prestam servicii de Legatorie Arhiva, Organizare Arhiva, Selectie Documente, Inventariere documente, Numerotare file, Conservare fond arhivistic, Cutii depozitare, Confectionam coperti arhivare, Inventariere electronica, Depozitare.


Planificare rută
Share on Facebook
Data adăugării: 10.1.2012  Vizualizări: 1221

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Tipocart