Caută  
 
Index agenţi economici


Restaurant Grand Plaza Sibiu

  0
Restaurant Grand Plaza Sibiu
s.c. orlat com s.r.l.
9 mai 60 Sibiu Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza http://www.restaurantgrandplazasb.ro

Telefon: 0269210427Restaurantul GRAND PLAZA este amplasat in zona istorica a orasului Sibiu, numita si “Orasul de Jos”, aflandu-se foarte aproape de Gara si la 5 minute de Centrul orasului, fiind cautat si apreciat atat de catre localnici, cat si de catre turistii straini, pentru felurile de mancare traditionale savuroase, dar si pentru preturile sale imbatabile.

 

     Meniul este foarte variat si cuprinde peste 40 de preparate culinare, obtinute din ingrediente mereu proaspete; modul unic de preparare si gustul alimentelor vor face deliciul dumneavoastra si va vor face sa reveniti cu placere.

 

     De aceea, sunt clienti care spun ca la GRAND PLAZA “se mananca foarte bine” sau “ca la mama”, dar nu va veti convinge de acest lucru decat gustand macar o data din bunatatile noastre.
    

     Sa nu unitam insa de personalul restaurantului, bine pregatit, atent serios si activ, care va sta la dispozitie pentru organizarea unei intalniri cu prietenii, sau a oricarui eveniment special din viata dumneavoastra!


Planificare rută
Share on Facebook
Data adăugării: 27.1.2012  Vizualizări: 2205

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Restaurant Grand Plaza Sibiu